Eladás Ház, Budapest, Budapest, Magyarorszag, Nőszirom

Eladás - Cod. 32662

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1470 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 2

A Szabadsághegy déli oldalán 2528 nm-es panorámás telken egy nagyobb ingatlan együttes, - két külön épületben öt nagyobb és két kis luxuslakás - 1470nm bruttó hasznos beépített térben, kb. 200nm teraszokkal/erkélyekkel – 599 mFt irányáron eladó.
MAGÁNKLINIKÁNAK, TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDNAK, ÖSSZEKÖLTÖZŐ BARÁTOKNAK, LAKÁS-IRODA EGYÜTTESNEK, GONDOZÁSI CENTRUMNAK ALKALMAS HATALMAS, ÚJ, GYÖNYÖRŰ INGATLANEGYÜTTES EGYBEN vagy RÉSZENKÉNT/ÉPÜLETENKÉNT ELADÓ.
Az ingatlan természetvédelmi terület övezésében, zsákutcában helyezkedik el, így megőrzi intimitását.Az utca szintjére építve négyállásos fűtött garázs és kb.10 autónak kültéri saját parkoló van.
Az egyik épületben egy db két hálószobás és egy három hálószobás, valamint két egyszobás lakás készült. A másik épületben két db három hálószobás, duplakomfortos lakás és a magasított tetőtérben egy db. két hálószobás lakás van, valamint a teljes alápincézésnek köszönhetően bruttó közel 200 nm-es alagsorban természetes szellőzésű, hangszigetelt, padlófűtéses, felparkettázott szabadidőtér, ami sportolásra, wellnessre, előadóteremnek, stúdiónak is alkalmas. Minden lakás egyszintes. A lejtős, de használhatóan teraszosított telek miatt lift is készült. Igényes burkolatok és nyílászárók , olasz és spanyol csempék, járólapok, speciálisan vastag, hangszigetelt, gyönyörű olasz laminált parketta, olasz dizájner és Villeroy and Boch fürdőszobák, spanyol muskotaly-cseresznye illetve cédrus és mahagóni furnér ajtók, jakuzzi/gőzkabin/masszázstus, kandalló, helységenként külön szabályozható hőmérséklet,légkondicionálás, elektromos fémredőny, profi riasztórendszer szolgálják az ingatlanok egyediségét.
A tetőtéri és az egyszobás lakások kivételével mindegyik lakáshoz óriási saját teraszok tartoznak. Három nagy lakás közvetlen kertkapcsolatos, önállóvá tehető kertrésszel. A lakások gépészete önálló, külön fogyasztásmérőkkel.
Kisebb üzletek és szolgáltatások 800-900 m-re. A Hegyvidék illetve a MOM szabadidő- és bevásárló park vagy a budaörsi bevásárlóközpontok autóval 7-8 percre. A belváros autóval vagy a párszáz méterre lévő 8-as busszal forgalomtól és útvonaltól függően 15-20 percnyire, belső Buda autóval vagy villamossal 10 percnyire van.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB