Eladás Gazdasági épület, Szeged, Csongrád, Magyarorszag, Szerb u. 116

Eladás - Cod. 19058

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 400 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Szeged-Szőreg Mansion

A régi idők idéző ​​ház, melléképülettel áll egy 15.000 m² zárt tölgyes volt 2003-ban épült kúria nincs közeli szomszéd: a hely körül minden oldalról erdőkkel és zöld amelyek őzek, nyulak gyakori látogatók. Kívülről utca a gazdag és otthonos falusi csatolt a város a hatvanas években egy bekötőút ágak a kastélyt. Mentén 600 méteres bekötőút azaz az erdőben a falu, hogy a kastély csak egy hasonló típusú épület található. Bár környékén a birtok rendkívül romantikus, hogy mindössze 7 km-re a főtértől a Szeged.

Az alapterületű főépület 150 m², és a tetőtér 90 m². A szerkezet az épület POROTHERM, amelyen megtalálható 5 cm hőszigetelés által lefedett fal tegye fel a "Székesfehérvári" tégla. Így a fal (úgynevezett szendvics-fal) közel 50 cm vastag, amelyből hőszigetelés hatékonysága nagyon magas. Ezért a téli időkben a ház szép és meleg, míg nyáron a kánikula is tart ugyanazon a hőmérsékleten anélkül, légkondicionáló. A 23 méter magas fák, hatalmas leveleinek áll közel a házhoz, így a umbers enyhíteni a buzgalom a nyár.

A központban a alapterületű áll a 32 m², déli elhelyezni nappali hatalmas ablakokkal, amely a 3/4. A mindig világos és elegáns szalonban a kandalló biztosítja a nyugalma téli estéket biztosít kellemes hőmérsékletet a hidegebb őszi nap, amikor a központ kazán még nincs beállítva. (A fűtési szezon tart októbertől Aprils)

A nyitott koncepció ingyenes labdát, a nappaliban a tanulmányi és az étterembe. A tanulmány keleti elhelyezni. A két hatalmas ablakok teszik a napfény a szobába egész nap. Az egyik szoba falain méretezve egyedülálló beépített könyvespolc amelynek kovácsoltvas és ólomüveg ajtók tükör tökéletesen magas színvonalú az egész épületben. A tanulmány megtalálható egy elefántcsont cserépkályha, ami árad a meleg reggelente.

Az étteremben 18 m². A legnagyobb része a déli és nyugati falai mázas, így a naplementék megcsodálható itt is. Ugyanaz, mint a terasz, amely lehet megközelíteni az étteremben, vagy a nappaliban a dupla ajtón. A 17m² konyha antik sütő ad a vendéglőben. Ez teljesen gépesített, így aztán a vacsora vagy ebéd valóban öröm itt. A 6 m² kamra tartozik a konyhába. A déli ablak biztosítja a tökéletes környezetet a gazdaságban az élelmiszerek.

A alapterülete megtalálható a fürdőszoba (10 m² - egy öntöttvas kád), egy cipő gardrób, kazánház (mosógép, pohár szárító).

Az emeleti elkülönül a alapterülettel, így biztosítja a nyugalmat a családtagok, akik szeretnének pihenni. Az emeleti lehet megközelíteni a széles lépcsősor, amely világít egy csodálatos ólomüveg. Itt található két keleti elhelyezni gyerekszoba, gardrób, hatalmas fürdőszoba a család (kád, zuhanyzó-két, egyedi bútorok) és egy kamra a szülők, amelyeket a francia dupla ajtós ad a Nyugat. Sok beépített szekrény, amelyek sok helyen kell tárolni.


Kilátások alakulása: A vizsgálatot eredetileg betervezett két különálló szoba. A kisebbik, amelynek ajtaja lett volna előtte az ajtót, a fürdőszobában, lenne alkalmas egy albérleti szoba a fürdőszobával.

A kis ház, amely lehet megközelíteni a főépülettel egy 3 méteres folyosón, megtalálható dupla garázs tartja, ahogy a wellness részleg: jaccuzy, szauna, tusoló, WC. A nyugati oldalon az épület ad helyet a nyári konyha, ahol a nagy beépített sütő, és a grill nyárs egy nagyszerű lehetőség, hogy fél. Van egy kültéri kandalló, valamint a pörkölés és a főzés.

Mivel egy ilyen helyen feltétlenül kell a kutyák, a kényelmes szállást biztosított, 3 fedett kennel és egy kis ház, 2 különálló helyeken.

Közművek: villany, víz, gáz, telefon, internet, TV; van 2 szivattyúk öntözésére a 2500 m² pázsit; Ezekből szivattyúk működik az automata öntözőrendszer.

Műszaki: BAXI Stoker egy VIESMANN-kezelő (250 l), 3 körbejárható radiátorok, amelyek kondicionálják saját termosztátok. Ezen kívül a nagy szoba a alapterületű freskó-termosztátok ellenőrizzék a radiátorok; vannak olyan falfestmény-radiátorok emeletre. Napkollektorok, napenergia-cellák lehet telepíteni a déli elhelyezni tető a melléképület; a megfelelő pályázati anyag készen áll a benyújtás. Az alapterület és az emeleti főépület légkondicionált.

Padló bükk, spanyol és olasz kerámia, csiszolt mészkő pultok, whinstone overlay. A padló a folyosón a két épület között, és a teraszon történik loft-tégla, ami megmentette a lebontott ház. A teraszok terület, amelyet kovácsoltvas kerítés. A Newel kovácsoltvas is. Az ablakok, a redőnyök és a szilárd tölgyfa bejárati ajtó egyedi nyilászárók gyártása.

Van egy nagy lehetőség tartása lovak! A kastély mellett található 4 hektáros zöld, és további 40-50 hektár zöld lehet ranted. Van 2 lovarda 1 km-re található.

A legközelebbi élelmiszerüzlet-store, gyógyszertár, posta, óvoda és iskola 1,5 km távolságra. Van kerékpárút a környéken. A benzinkút található 2 km-re a kúria.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB