Eladás Üzlet, Nagymaros, Pest, Magyarorszag, Vasút

Eladás - Cod. 18740

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 8000 m²
  • Szobák száma: 30+
  • Emelet: 6

Az ingatlan a Dunakanyarban, azon belül is a Duna bal partján, Nagymaroson található A várossal szemben lévő Visegrádra, és a Dunára gyönyörű panoráma nyílik. Budapesttől mintegy 50 km-re fekszik, mely autóval a 12-es úton vagy az A2 autóúton, vonattal Budapest-Vác-Szob vasútvonalon, de akár hajóval is 1 órán belül megközelíthető. Az ország egyik legszebb fekvésű települése, mely természeti értékekben és kultúrtörténeti emlékekben gazdag. A dunapart pár perc sétára van, a vonatmegálló közvetlenül az ingatlantól pár méterre áll meg.

Paraméterei története és funkciója
Az épület 8000 m2 örökzöld növényekkel parkosított mészkővel támfalazott területen fekszik.
Az 1800-as években az ipari forradalom idején épült és pezsgőgyárként működött az I. világháborúig, majd az 1950-60-as években üdülő épületté alakították. Azóta folyamatos felújításokon esett át és állagmegóvására, az őspark gondozására máig figyelmet fordítunk. Gyönyörű múlttal és átható atmoszférával már az első pillanatban lenyűgözi a látogatót.
Felépítését tekintve a hegyoldalba ékelődik bele és a felépítmény felsőbb szintjeiről illetve a kertből örök panoráma nyílik a Dunakanyarra és Visegrádra.
A főépület 6 szintes, két pinceszint, földszint és 3 emeleti szint. A három szinten 30 fürdőszobás szoba lett kialakítva.
Az épület bruttó alapterülete 1790 m2, valamint a parkban található még a hegyoldalba benyúló pincerendszer (két pezsgő érlelő pince), valamint egy melléképület (lebontásra szorul) és nyitott parkoló. A főépület alsó szintjén található egy fúrt kút kibélelve. Az épület további mellékszárnyakkal bővíthető. Jelenleg az ingatlant beton és vaskerítés zárja körbe, melynek felújításához egyedileg legyártott az épület jellegére és funkciójára utaló kovácsoltvas kerítés is elkészült.
Az ingatlannal szemben található a Lepencei strand, illetve több termálvizes szálloda.
Csendes zöldövezeti környezetben, jó infrastrukturával (vasútállomás, hajókikötő, autóval autópályán Budapestről gyorsan és könnyen megközelíthető) rendelkező belterületi ingatlan, mely egyedi és magával ragadó, mind elhelyezkedését mind a felépítmény tekintetében.
Funkcióját tekintve sokoldalú, máig érvényes építési engedéllyel rendelkezik nyugdíjasotthon építésére, de vállalati üdülő, idegenforgalmi szálláshely szolgáltatásra (wellness szálloda), magánklinika üzemeltetésére is tökéletesen alkalmas. Jelenleg kereskedelmi szálláshelyként van bejegyezve. Készült tervdokumentáció is látványtervvel, mely szálláshely szolgáltatásra iródott (lásd melléklet)

A ingatlan összközműves, belterületi ingatlan, per és tehermentes, a cég áfamentes.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB